PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка,якщо перекладати довідку про несудимість з Польщі в Україні для подачі на ПР То відразу на англійську? І чи треба нотаріальне завірення?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка хорошого юриста, який може зробити подання на отримання TRP!
-
Ні, щойно заходила подивитись
-
ПРОСТО?! 🤣ви жартуєте?
-
Едмонтон все ще не знайшов своїх консулів?
-
Підскажіть будь ласка,чи можна подати дітям на стаді перміт після 31 березня,якось по батьківських ворк пермітах,якщо паспорти дітей не встигнуть виготовитися до 31 березня
-
Можна заплатити 40 доларів і через місяць будете в черзі
-
Цікаво. Спробую. Я бачу створені записи тільки на сайті е-черги в кабінеті, але не в Дії
-
Мы вчера вечером на середину апреля брали. Уже многие слоты были заняты. Систему глючит. Пробуйте дальше искать.
-
Ми батьки зможемо отримати продовження ворк перміту наприклад до 2027,а дітей можна подавати на стаді після 31 березня?
-
А в новый, когда будет готов поставят еще визу, если в старом тоже надо будет продлевать визу
-
Не знаю, чому ви вирішили, що не пустять в США. Моя донька з продовженим паспортом без проблем заїхала в Америку. Та й літає по Америці весь час з тим паспортом. Нема проблем жодних. Ну буває кажуть в аеропорту, що строк дії її паспорта закінчився, але вона їм каже, щоб вони перегорнули сторінку і подивилися на напис і штамп
-
Люди подскажите пожалуйста какой это портал? 1 или 2 и что дальше с этим письмом делать?