PR CUAET
-
Відповідь в питанні🥲
-
Шо не так з цим корупционним едмонтоном?
-
Доброго дня! Прошу пробачення, якщо питання вже задавали, але буду вдячна за допомогу. Маю поточну візу категорії Worker (W-1) до вересня 2025 року. Ворк Перміт продовжила, наразі він до 2027 року. Хочу податись на продовження візи, в т.ч. для можливості в'їзду/виїзду з Канади, перевірила офіційні сайти - чи правильно я розумію, що єдина опція - це подаватись на візу на категорії Visitor? Дякую завчасно.
-
Подскажите, кому-нибудь пришло подтверждение на электронную почту?
-
Бо я вже перевірила груднь січень лютий березня. День і вдень слот в слот і все заняте
-
І що робити???
-
Що не так з цими слотами якщо вже хтось забукав то чому воно не пропадає не можу ніяк записатися
-
ні, я Вам скинула вище посилання.
-
Наразі у мене віза Worker, тому цікавлюсь, чи є можливість подати на візу такої самої категорії. Дякую!
-
15 ноября было разобрано ещё октябре месяце... Имела ввиду, что даты на сайте появятся начиная с 1.12
-
Зарегистрируйтесь на .hotmail.com туда сразу приходит письмо
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Так, а яка ще має бути віза?)
-
І в мене теж саме
-
На тел не выходить, спробуйте на компі, а авторизацію на тел проходьте
-
З ecopr змінився і gckey. Final decision все ж таки вони рахують тим днем, коли статус змінився на «в процесі» Бо я думала, що буде дата, коли дадуть ecopr
-
Я теж не зрозуміла...спочатку 11, тепер 10го...то коли?
-
Смотрю, они как-то выборочно дают ОАР по месяцам. Возможно, это связано с большим количество людей в апликациях и, соответственно, проверяемых данных. Но мы может только предполагать.
-
От 4-5 до 12-13 тыс разброс. Схема оплаты - обычно несколькими платежами, но у каждого специалиста могут быть какие-то свои условия.
-
зараз інший баг жодний слот не вибраний но кнопка Підтвердити активна
12 Jan 2024, 17:45
323828/461613
4 minutes ago