PR CUAET
-
там наче нещодавно була нова домовленність з Укрпоштою, і доставка має коштувати 10 долларів США + має бути швидко www.facebook.com/UkraineInCanada/posts/959083279597096
-
На днях 12 грудню дали АОР , я ще перепитала, думала з січнем переплутали
-
А що , монобанк вже все? Тільки дія?
-
Є в когось ідеї що з тим робити?🙏😬
-
Что писать в графе ПОШУК ПОСЛУГ????
-
Це доставка до консульства чи можна додому? Також не знайшов про строки )
-
DHL 1-1.5 місяці, Укрпошта ще не відомо
-
робіть або через Консульство напряму, або через адвоката в Канаді, який Вам це зробить, а Ви потім завірите через Консульство
-
Спасибо.
-
Це мова про мою дитину. То так, буду щось вигадувати. Хоча б податися на той паспорт до 31 березня 🙏
-
22.04
-
в мене вчора дуже погано працювали слоти на лютий-березень, усюди вибивало помилки.....тому я рандомно змогла записатися на квітень
-
Тут вопрос - по какой причине пропустили? Не видят апликации? Мы (2чел.) подавались в июНе 2024, но еще не интересовались этим вопросом. 2 недели назад отправили анкеты по доверенному лицу и тишина. Как быстро они отвечают? Или не видят апликации?
-
Добрый День.На когда получилось поймать слот?
-
До кого звернутися по довiренiсть для Украïни?
-
Скажіть будь ласка, як тепер можна потрапити спіймати слоти...тільки дія? Монобанк вже все, хана, не можна?
-
ну, все буде залежати від того, як довго вони паспорти будуть виготовляти...можна подати подовження ВП по тому паспорту, що є зараз, але написати, що Ви чекаєте новий паспорт, і можливо, якщо заявку на ВП будуть розглядати довше, то встигнете надіслати копію нового паспорту
-
Хоча б доказ буде що я вже чекаю на новий. Так приймуть, з письмовим поясненням
-
А що за hotmail?
-
якщо Вам не потрібно прямо зараз отримувати новий паспорт, то чому ні. Просто виберіть новий часовий проміжок
12 Jan 2024, 17:45
323892/473860
5 minutes ago