PR CUAET
-
я не впевнена чи потрібно завіряти довіреність в Консульстві, якщо Ви робите через адвоката/нотаріуса...але можна спитати
-
Привіт ! По Едмонтону так само, глухо ?
-
кінцева дата трохи мабуть невірна
-
тільки до консульства\посольства доставляють
-
Update: 27.10.23 - Applied. 30.11.23 - Biometrics Request. 08.03.24 - Medicals Exam запит 02.04.24 - дозапит документів 25.06. 24 - дозапит документів і заповнення форм по доньці (бо за цей час їй виповнилось 18) 07.10.24 - Portal 1 29.10.24 - Portal 2 12.11.24- е-coPR
-
Тобто ще раз, вас внесли в базу і тепер ви наобліку?
-
Вчера отримала 12 січня день подачи
-
можна і раніше, календар видно на півроку вперед тепер
-
Там зʼявляється саме дата, і далі в процесі Це і буде дата фінального рішення
-
Я не сильно в курсі...наче до Консульства...я не впевнена, що вони роблять доставку напряму на адресу. По терміну теж не кажуть))) кажуть лише, що це швидше, ніж чекати півроку (як було раніше)
-
Новый паспорт ребенку можно брать слот только за полгода или раньше тоже?
-
Та сама біда😖
-
FD in progress з самого початку чи воно додається «in progress” з часом як рухається справа?
-
Через консульство не можу, бо не обновляв даннi
-
А цей код потрібно тільки для першого входу, чи так кожен раз 🤬 треба буде...при кожному вході?
-
Можливо з дитячими слотами буде простіше...не знаю, я дитячі не намагалася зловити, тому не можу сказати(( але я так розумію, це все баги в системі, і тому вибиває постійно помилку. Хоча я бачила, що вчора люди записувалися на лютий
-
🇨🇦🙌🏽 Імміграція до Онтаріо: Переваги, Недоліки та Програми 🍁 Провінційні імміграційні програми (OINP) надають різні варіанти для кваліфікованих працівників, випускників, підприємців та іноземних робітників. 🍁 Переваги проживання в Онтаріо: • Економічні можливості: розвинені сфери IT, фінансів, інженерії та охорони здоров’я. • Якість освіти: провідні університети та мультикультурне середовище. 🍁 Недоліки: висока вартість життя та конкуренція на ринку праці. 🍁 Основні програми: 1. Human Capital Priorities Stream – для кваліфікованих працівників (через Express Entry). 2. French-Speaking Skilled Worker Stream – для двомовних кандидатів. 3. Employer Job Offer – для іноземних працівників з пропозицією роботи. 4. Masters та PhD Graduate Streams – для випускників Онтаріо. 🍁 Регіональний пілот – залучення до менш густонаселених районів. 🍁 Бізнес імміграція 🍁 Імміграція в Онтаріо – це перспективи для кар’єри, але кожна програма має особливі вимоги. 🎯Детальніше по розгорнутим перевагам& недолікам, а також розширена інфо по імміграційним програмам (вимоги, умови, на кого розрахована, вартість, терміни, що важливо знати, процес подачі) - шукайте в повному інфо пості: www.instagram.com/p/DCUiS6VpIEq/?igsh=MXJ0Y253YXIyZjh5cQ==
-
Спасибо!
-
Значит, надо будет позвонить им и уточнить.
-
Одночасно)
12 Jan 2024, 17:45
323916/425577
3 minutes ago