PR CUAET
-
это оттава?
-
Скасував Торонто, взяв Едмонтон там багато слотів є
-
Від вчора так знущання якесь
-
Показує багато вільних дат, а при виборі дати одразу вибиває що проміжок часу зайнятий
-
Я зараз буду скасовувати на кінець січня в Оттаві три слоти бо зловила в Едмонтоні
-
Увага всім! Коли ви натиснули і показує що чассзайнятий, обовязково гортайте вгору і НАТИСНІТЬ « очистити всі вибрані»- перед наступним натисканням віконець з часом!! Бо якщо ви іх понатискали і не очистили вам ВЕСЬ ЧАС ВИДАВАТИМЕ ЩО МІСЦЯ /СЛОТИ/ зайняті!!!
-
А чи пустить через ключ? Бо через дію нічого не йде
-
Зареєструйте на yahoo або деінде, я так вчора чотири години просиділа, сьогодні нову пошту зареєструвала і з 3го разу код прийшов
-
Дуже дякую, там лиш є дві години, від ранку світяться але пише що дати зайняті Мабуть не так швидко це все відбувається Але дякую Вам
-
Дякую
-
для пейролл дають джоб оффер. Там може стояти конкретна дата, до якої Ви будете працювати (наприклад 12 місяців) або взагалі без кінцевої дати.
-
Так само((
-
Я взяв два, перший потім скасував, так як Оттава
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно вказувати у job offer or employment contract тривалість контракту 12 міс? І взагалі, мій роботодавець не дає ніяких контрактів та оферів, каже що в Канаді ніхто не дає контракт для payroll працівників. Чи це правда?
-
Першим що висвічується ваш дійсний запис і знизу великим чорним кольором виділено "скасувати"
-
t.me/prcuaet/55035/376511
-
Я скасувала на 6 січня Торонто
-
Я не можу отримати код на пошту. В кого ще така проблема?
-
кожен час тицяйте та пробуйте, але не забувайте прибирати попередній час
-
Нарешті прийшов eCoPR. Портал 2 був 24 вересня. Монреаль.
12 Jan 2024, 17:45
324036/472550
3 minutes ago