PR CUAET
-
Ні, перекладати з Дії не потрібно, в укр.консульстві знають українську. Це мені раніше на аналогічне питання відповідала консультант з групи
-
Як мінімум в тому числі в Альберті. Взагалі основне щоб місце роботи (навіть якщо ви ремоут, офіс до якого ви належите або на який працюєте має бути фізично в АЛьберті) було в АЛьберті А якщо у компанії є фізична локація в Альберті (це так званий нексус), то вони і будуть мусіти тут зареєструватися (extraprovincial incorporation/registration). Так що з цим рідко проблеми, якщо є фіз локація.
-
Уточніть питання, ви питаєте про довідку з Дії ?
-
Ровно месяц назад подал документы на фед этап после номинации по AOS. Так вышло, что в тот же день уволился. Моя ошибка, я не уведомил до сих пор провинцию. Не по злому умыслу, а по незнанию. Что посоветуете делать сейчас? Дождаться нового джоб офера (почти закончил процесс трудоустройства на новом месте по прежнему NOC) и уведомить о смене работодателя или срочно писать об увольнении в провинцию ?
-
Треба прожити не менше року . І довести це . Так як в даному випадку розписуватися не потрібно
-
А это кто?