PR CUAET
-
Доброго вечора, це офіційний тест на знання мови? (я розумію що не для ПР чи громадянства). Для цього треба зареєструватися?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, після того як подався на піар чи можна покидати Канаду? Чи можна буде здати біометрію коли прийде запрос в Україні? Зазделегідь дякую за відповідь
-
Як додати до вже submitted аплікації форму IMM5476? Начиталася коментарів про те, що бажано її прикласти, якщо допомагаєш батькам заповнювати форми, вирішила не випробовувати долю. Дякую
-
Мені здається це Безугла насправді під прикриттям ))
-
Letter of employment берется только у текущего работодателя?
-
Там нізким розмовляти, вы про що. У людини є свій світ, в який вона дежу честно вірить, і на жаль ніякими аргументами вы її не переконаете. Збережіть свій час та нерви
-
У нас в серпні був approved in principal і досі чекаємо. І родичі з липня чекають ще теж…
-
У мене посада була grain marketing associate, на якій я пропрацювала рік, зараз з січня grain marketing advisor. Допоможіть підібрати, будь ласка, NOC, а також порадою про зміну посади і її вплив на подачу AOS. Дякую
-
Такой вопрос, при создании експресс ентри заявки, есть пункт про job offer. Если я уже работаю на компанию, которая дала мне оффер этим летом и я его принял. Я могу указать что у меня есть оффер? Или я только могу указать что есть опыт работы
-
www.bundesjustizamt.de/DE/Themen/ZentraleRegister/Fuehrungszeugnis/Fuehrungszeugnis_node.html
-
теща - то є святе🙏
-
Нет, только информацию и фотки
-
Можна якщо в сша виїжджати, а ось якщо буде вїзд з Європи...то має бути віза (((
-
Вітаю! Чи є групі ті, хто отримав approved in principal восени ? Чи вже отримав хтось COPR?
-
Але якщо що продовжите через aor
-
Без візи можна, перміт треба щоб був
-
В цих порталах треба завантажувати своє свідоцтво про народження?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, як завантажити на компʼютер заповнені форми IMM 0008, IMM 5406, IMM 5669, IMM 5562? Може втомилась, але зовсім не бачу варіантів як зберегти ці форми. Допоможіть 🙏
-
Ну как пойдет. Может и быстро
-
Але мені не дуже подобається, що на самій формі, де має бути підпис нотаріуса та імʼя, чомусь пусто. Це нормально чи не дуже, хтось знає?
12 Jan 2024, 17:45
3240/433085
10 minutes ago