PR CUAET
-
Уточніть питання, ви питаєте про довідку з Дії ?
-
Ровно месяц назад подал документы на фед этап после номинации по AOS. Так вышло, что в тот же день уволился. Моя ошибка, я не уведомил до сих пор провинцию. Не по злому умыслу, а по незнанию. Что посоветуете делать сейчас? Дождаться нового джоб офера (почти закончил процесс трудоустройства на новом месте по прежнему NOC) и уведомить о смене работодателя или срочно писать об увольнении в провинцию ?
-
Треба прожити не менше року . І довести це . Так як в даному випадку розписуватися не потрібно
-
А это кто?
-
Звичайно, суть провінційної програми саме в цьому, щоб була ентіті в Альберті
-
Привіт, народ. Суто статистичне питання. Знаю що багато з гілки вже подались на федеральний етап після AOS. Питання по Вашим кейсам: 1. скільки часу пройшло від сабміту на федеральному етапі до отримання референс номеру? 2. Чи отримав хтось вже ПР карту через федеральний етап по AOS і скільки часу у Вас взяло? Дякую
-
Триває реєстрація на курс з вивчення англійської мови Survival English на період з 16 по 27 жовтня 2023 р. Survival English – БЕЗКОШТОВНА інтенсивна 10-денна програма для дорослих 18+. Нова сесія починається кожні 2 тижні та триває з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:00. У нас є дві групи, в тому числі і для студентів з початковим рівнем англійської. Відвідування обов’язкове протягом усіх 10 днів. Просимо зауважити, що ми не надаємо послуг з догляду за дітьми і діти не можуть бути присутніми під час занять. Просимо не реєструватися, якщо не плануєте відвідувати курс. Місце проведення: Церква Святих останніх днів Ісуса Христа (Church of Jesus Christ Latter-day Saints), 2526 24th Ave NW, Calgary, T2N 4H9 – вхід до будівлі через східні двері (Banff Trail, C-Train) Щоб зареєструватися, перейдіть будь ласка за посиланням docs.google.com/forms/d/121RoDNYC2Z17chZjSV6Rur5kogHA-JWxPhmH8IQa3QI/edit Ви отримаєте підтвердження реєстрації впродовж 72 год після заповнення заявки.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, щоб подаватися по AOS компанія обов'язково має бути зареєстрована у Альберті?
-
А если повышают зп(noc остаётся такой же),когда ты уже на федеральном этапе, тоже ведь нужно сообщать провинции? Могут ли из-за этого отменить номинацию? Программа - Oinp fws
-
Подскажите пожалуйста, если после получения номинации повышают зп, при этом NOC остаётся тот же. Могут ли отменить номинацию? На сайте написано, что wage должен оставаться неизменным. Я так понимаю это для того, чтобы балы не уменьшились по которым тебя выбрали. А вот если повышают зп, то балы не уменьшаются. Может у кого-то была такая ситуация на практике?