PR CUAET
-
ооо я теж на 15 січня піймала слот вітаю!
-
Скажіть,якщо зловила дочці,то можна ще собі ловити,чи скасується дочка тоді?підкажіть???!!!
-
Ви злапали? Я вже маю 15 січня😅
-
Треба питати у консульствах.
-
нужно отказаться прежде чем другой занимать
-
Видаліть чернетки?
-
І збережені 2 візити?не вискакує,що можете лише переписатись?
-
Як ви це зробили?)) я вже час сиджу тицяю одні і ті ж дати і час, але пише, що вже зайнято
-
обираєте місяць і вам на кожен вибраний тиждень покаже кількість вільних слотів в зеленій рамці
-
На почту не будет подтверждения. В электронном кабинете Будет уведомление за 30, 7, 3 дня. Если три раза не подтвердите намерение, вашу очередь отменят.
-
27.11 Торонто відмінила
-
В когось ще висить статус "Опрацьовано"? Вже майже півтори години
-
Є якщо «заброньовано» на сайті. Чекайте лист за 30/7/3 днів до запису
-
Доброго дня! А чому не можна? Знайшла таку інформацію! Чи щось я не так розумію? Construction Workers in the construction sector must meet the following requirements to benefit from targeted invitations to apply: The job offer must be for an indeterminate, full-time job in one of the priority construction occupations You must have a valid trade certificate issued by, or an apprenticeship registered with SkilledTradesBC Your trade certificate must correspond with the job you have been offered
-
Зловила слот а на пошту не прийшло підтвердження слот є значить?
-
Якщо в різних містах, то не пропадає. Якщо одне місто то не знаю. Може не дадуть записатись якщо ви обидва записи на себе робите, а не на дитину і себе наприклад.
-
Я щ телефону нічого не бачу по Едмонтон, як ви бачите ті слоти?