PR CUAET
-
у вас більше року на паспорти, які проблеми зараз взяти слот наприклад на березень квітень, та зробити в Канаді? Слоти зараз точно ще є
-
Вчора люди писали що нікому не прийшло, лиш там у кабінеті є запис, і пише що на пошту прийде за 30/7/3 дні до дати. Буду сподіватись що все буде добре Ніколи не приходило на пошту підтвердження
-
Вітаю
-
З того що я чув можна здійснити SWIFT переказ для витрат за кордоном: НБУ дозволяє обмежені перекази за кордон у деяких випадках, наприклад, для оплати навчання, лікування або інших визначених витрат. Якщо у вас є законні підстави для переказу (наприклад, рахунки чи договори на ці послуги), деякі банки можуть допомогти з переказом через SWIFT, проте такі операції потрібно погодити з банком, і вони підлягають суворому контролю. Якщо у вас є знайомий підприємець у Канаді то по ідеї він може виставити рахунок за послуги, ви переказуєте кошти за допомогою SWIFT. Підтвердженням для банку буде рахунок/ договір про надання послуг. Коли він отримає кошти, він в свою чергу може переказати вам на канадську карту. Як на мене то схема трохи сіра, але чув що так вдавалося.
-
Дякую !!!!!!
-
Комусь уже приходило підтвердження слоту на емейл?
-
Синім
-
Вітаю. І мені на пошту нічого не приходить, тільки в кабінеті на сайті.
-
Підкажіть будь ласка,заходжу на сайт,висвітлює авторизація,авторизуюся,а далі як? Далі не йде ((
-
Зловили слот на Едмонтон. Буду відміняти зараз слот на Оттаву на 02.04 на 11:10