PR CUAET
-
Якщо хтось найближчим часом буде в консульстві в Едмонтоні, спитай те чи треба слот на те щоб забрати готовий паспорт чи залишилась жива черга Бо така функція є на сайті але для Едмонтон а вона не працює, пише помилку.
-
Звонила только что 3 раза . Отвечает автоответчик, что статус вашей заявки можете проверить он Лайн , или попробуй он позвонить позже . И выбивает . Thank you for your understanding . Вы тоже не получали на емейл о закрытии программы никакой информации?
-
Натискаю га синю дату вже зайнято
-
Yahoo тоже
-
Тільки що
-
Коли?
-
а ви до цього вже малий запис?. Так як у вас написано - Ви успішно обновили дату. У мене такого со вчора не має - тільки Крок 2, та pdf. (Раніше я не мала запису ще)
-
А код підтвердження на пошту прийшов?
-
Перевіряйте ще спам. Мені туди підтвердження прийшло. Воно виглядає аналогічно як на сайті
-
Тут вже як родина ловців )))
-
Так, подайте новий паспорт вже. Бо у нас був запит на новий паспорт і це затягнуло отримання eligibility.
-
Дружина забронювала квітень, тільки що у Едмонтоні, можна видалятися з чату, всім дякую за ці пів року
-
какое время?
-
Підкажіть будь ласка, хто стикався, мені не приходе код на пошту, можливо щось з цим зробити?
-
Чи може хтось інший з сім'ї ловити слот?
-
Не приходить код на електронну адресу, не можу зайти вже хвилин 10
-
Дякую
-
Через комп пробуйте і створіть укр нет пошту
-
Вот и у меня тоже самое …
-
Ой как здорово 🌷 поздравляю. В пятницу пойду паспорт отправлять, интересно на сколько дадут 😂
12 Jan 2024, 17:45
324400/466927
2 minutes ago