PR CUAET
-
Вот и у меня тоже самое …
-
Ви сьогодні зловили?
-
Подскажите ,пожалуйста, сейчас осуществляется бронь слота только через сайт e-consul.gov.ua ? Я не могу туда зайти… в Дии подтверждается моя личность, но куда дальше заходить ? Спасибо за ответ
-
А ваша заявка в каком статусе ? Если submitted, то скажите пожалуйста как вы подгружаете документы ? Так как мне рожать в это воскресенье. И нужно будет изменять информации о детях я так понимаю
-
Вибачте не знаю де запитати, який термін виготовлення дитячого закордонного паспорту?
-
Ви спробували записатись на ці слоти? Мені видає помилку таку саму як вчора була на Едмонтон в цілому
-
Знайомій не приходив код на gmail, сиділи з 8 ранку, створили на yahoo прийшов разу з 10 напевне, піймали їй на середину грудня Едмонтон дитячий🎉 Собі вчора мала авторизацію тому пустило швидше теж піймала грудень (дорослий і дитячий), тепер питання чи можна замість себе на дату з дитиною відправити чоловіка, бо мій паспорт можна трохи почекати, а їм раніше закінчується. Хто знає можна тепер передавати близьким родичам свій слот чи ні? Дякую