PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Дякую дуже допомогло Які подальші кроки просто показує мої візити Має ще щось приходити якісь підтвердження наперед дякую
-
Дякую. А що за gckey? Тиждень тому було у трекері оновлення, що отримали документм, які ми їм відправили у вересні.
-
Пробовать ещё, сайт виснет
-
ніде, коли бекграунд перевірять, то в gckey побачите фінальне рішення
-
Я вообще не могу зайти. Что не так делаю? Может кто подсказать?
-
Вибачте, це тільки якщо є е-пошта в іншому сервісі?(
-
Забронювала на лютий але ніякого підтвердження немає Як ви зрозуміло що дата заброньована?
-
Вже можна, ловити слот. Можна мати одночасно 2 закордонних паспорта
-
А де саме на сайті висвітлюється пдф підтвердження?
-
В ірсс логіки нема😂
-
А ви про це) це сам Бог знає) як ви їм сподобається) а якщо серйозно то кому за місяць кому за пів року)
-
Це так, але розмова була більше за отримання ecopr і з якою логікою вони його видають і чи залежить це від copr
-
Також, немає інформації щодо військового документу для чоловіків 18+ canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
мабуть завершення програми😀
-
Я той код отримала ще вчора я можу спокійно зайти але тільки з ноутбука
-
Я як довго приблизно чекати? Бо якщо такий ажіатаж з бронюванням то й з забиранням мабудь так само. Який приблизний час на виготовлення нового паспорту?
-
Через скільки приходить підтвердження на пошту?
-
Всім привіт. Чи потрібно знов проходити медогляд на новий ворк перміт, якщо старий робив більше 12 місяців тому та виїжджав з Канади на 10 днів?
-
Яке подовження?
12 Jan 2024, 17:45
324512/458839
4 minutes ago