PR CUAET
-
Брат рідний, чи двоюрідний?
-
Осталось подождать 10 дней
-
Вони й самі можуть тут вас перевірити
-
Чи потрібно брати довідку про несудимість в місцевій поліції в Альберті? Дякую!
-
Вам логічніше ,напевно, в Онтаріо подавати
-
Зрозуміла, дякую :)
-
Якщо ви подаєтесь по КУАЕТ, то відшкодування відбувається автоматично. Коли я писала, що «подала заявку», то мала на увазі заявку на AOS.
-
А можете підказати, де і як подати заявку на повернення?
-
А як ідентифікувати що це саме ваш диплом, а не ви його вкрали наприклад?
-
Добрий день. Підскажіть де можна зробити фотографії?
-
У будь-якому Shoppers
-
Тим не менше. Проте якщо ми говоримо про AAIP AOS то вони в загальному дозволяють зміну посади і роботодавця, але за попереднім дозволом. Тому якщо пропонують підвищення, просіть новий job offer? шліть його вашому офіцеру, і за його/її погдженням можете міняти НОК
-
паспарт продовжили тай вже апликайшн подали я иак олзумію повинно прийти запрос на вклейку новоі візи? а пермін окремо необхідно подоватись ?
-
Треба диплом нажаль
-
Вже розібралися. Дякую
-
Можливо хтось знає: якщо я маю довідку від внз що провчилась 5 років і все здала, окрім дипломної роботи, та не отримала диплом, wes може це зарахувати якось? (Диплом не отримала ще в 2012, бо поїхала в іншу країну по роботі)
-
Швидше за все так.
-
З того, що було анонсовано, то так
-
Якщо мій брат отримав ПР , чи підійде ця програма мені? Чи зможу я використати його статус? Дякую
-
Підкажіть, при подачі документів, якщо в мене диплом на дівоче прізвище, то мені треба до диплому ще прикріпляти свідотство про шлюб з перекладом?
12 Jan 2024, 17:45
32471/474652
3 days ago