PR CUAET
-
Поздравляю всех 😍😍😍🎉🎉🎉
-
Едмонтон зараз є багато слотів… починаючи з лютого. Але я певний, що багато людей відмінять свої слоти. Читали… слоти потрібно підтвердити тричі… за 30 днів, 7 та 3. Я певний, що багато людей пропустить етап підтвердження… тоді слоти скасовуються і появляться
-
Если ещё у кого-то не получается получить код на email, пробуйте на outlook.com. себе и мужу получилось.
-
так, в червні
-
За кого так же было ? Что дальше ?)
-
в мене і статус змінився на Certificate Issued і лист прийшов
-
Скажіть ваш син чи чоловік казали отримав запрошення чи в нього був профіл в експрес нетрі він його вказував в анкету коли реєструвався на ЕОІ? Дякую
-
А якщо зовсім доставку не заказувати ? Довго чекати ?
-
Wise. На канадський банківський рахунок. Я робив.
-
Це лотерея. Я 8 жовтня оплатила і написала консулу. 16 він відповів, що прибуде у листопаді. І замовляти DHL не треба. 53 долари коштувала. Я написала, що вже оплатила.і мені треба швидко. Відповіді не отримала. Номеру ДХЛ теж. 8 листопада написала усюди, в дхл, на пошту в український мід. Дхл нічого не підтвердило. Вони не знають - чи передали чи ні їм паспорт. А з управління адміністративних питань України- написали що з 25 жовтня паспорт у Едмонтоні. Але по куар коду немає інформації, що прибув. Вони дуже мабуть зайняті втіленням нової системи реєстрації слотів. Тобто я оплатила послу, але не отримала її.