PR CUAET
-
Так. Тільки довше будете чекати. Але все отримаєте.
-
Та і насправді ви бачете зараз нерепрезентативну вибірку людей які активно працюють на ПР. В нашому чаті 6000 людей. З них активно щосб питали чоловік 200, нехай ще десь 1000 почитали що хотіли і пішли робити, решта - навряд чи. Крім того історично 40% приїзжих попадають саму в UNF? а сумарно в Онтаріо 50%+ В мене зараз тільки починають появлятися консультації для Онтаріо, і в більшості вже залишається 1,5 року часу, що і для Альберти впритик, якщо не замало. Тому велика кількість людей, які в Онтаріо, так там і залишаться, і будуть думати вже коли буде трохи пізно. Тому за Альберту можете не передивати, я думаю в провінційній місця вистарчить, тим більше квоту з 9000 до 16000 здається підіймають
-
Альберта резинова, на всіх місця хватить :))))
-
Можете зайти на сайт WES і там написано, що таке Енік і чому через них треба робити.
-
Це якщо технікум? І що таке Енік?
-
нехай не їдуть поки ми не отримаємо,ті що з приїзду в Канаду з Альбертою
-
Так я знаю, у мене є півтора роки. Найбільшою проблемою як я бачу по цій програмі є те що після вибірки є 2 тижні щоб прикріпити документи. Тому вважаю що вони мають бути готові заздалегідь
-
Спочатку потрібно створити електронний профіль потім дочекатися вибірки саме по вашому ноку з балами які підійдуть під вашу ситуацію потім подати всі документи на номінацію потім почекати по її розглянуть кілька місяців потім зібрати всі документи на піар і податися. Навіть якщо все робити надзвичайно швидко і всі вибірки вам приходять в перший день і всі документи роботодавець також вам підготував заздалегіть і все є готове найраніше ви подастесь на піар місяців за чотири а реалістично за 6-7
-
Люблю оптимізм свіжих емігрантів
-
Але в будь-якому випадку дякую
-
Та я за місяць два думаю що подамся на пр) Вже майже всі документи зібрав) Подаватись якраз думаю по onip
-
Наскільки я знаю не потребує. Я якраз зараз по цьому ноку подаюся на lmia для клієнта роботодавця тому десь за місяць-два буду знати точно 😅🫣
-
Зрозуміло, дякую за відповідь:)
-
Тому якщо цікавить пожити в Канаді 3-5 років то це непоганий варіант проте якщо цікавить в першу чергу міграція я б не надіявся на Онтаріо
-
Відповідно можливості переїхати в іншу провінцію на цей момент також вже не буде і на федеральні програми буде також тільки тяжче податись через вік
-
Якщо роботодавець буде готовий зробити для чоловіка lmia тоді чоловік зможе питатися на закритий дозвіл на роботу. Проте закритий дозвіл на роботу означає що чоловік зможе працювати лише на дану роботодавця лише на даній посаді і лише за дану зарплату
-
Якщо можна тоді ще одне питання: Noc 22301 - mechanical engineering technologist and technical потребує наявність якихось ліцензій чи сертифікатів? Те що я знайшов то ні, але хотів би уточнити)
-
Така можливість дійсно є. Проте в нас немає жодної можливості це прогнозувати. Єдине що можемо дивитися - це ретроспективно на інформацію яка є за останній рік.
-
Але можливість того, що цей нок виберуть все ж таки є, як ви раніше писали про якісь загальні відбірки? Тобто можна податись, а потім продовжити дозвіл на роботу вже під конкретного роботодавця, якщо справа буде ще на розгляді?
-
А все вибачаюсь, зрозумів напрямок🤣🤣 Подумав вище це 4,5 і тд Сорі:)
12 Jan 2024, 17:45
32492/466076
2 minutes ago