PR CUAET
-
Щиро дякую за детальні роз'яснення. А, підкажіть будь ласка іще... "Нові" ворк перміти , на ті що українці можуть податися до 31 березня 2025-го, видаються з позначкою CUAET? І якщо я матиму ТАКИЙ ворк перміт, на основі нього зможу дітям на візіторси податися?
-
Це точно я думаю багато не до кінця побачив це Мені цікаво що скаже @OstapBosak Но я вже видалили і зробила новий… а ви ?
-
Я б взагалі не знала, якби ви не сказали😢
-
Підскажить,будь ласка.якщо записався в Оттаві,то на зможу записатись в едмонтоні поки не скасую в Оттаві ?
-
Но думаю хто подався до всього цього ЕОІ вони повинні опрацювати по старим правилам І не кажіть Таку свиню підклали Я навіть не помітила коли зʼявилось це на сайті відразу Тільки сьогодні побачила те останню строку
-
Тобто я можу мати звичайний fhsa и investor edge це виходить два різних fhsa акаунти, але при цьому сума вкладень не повина перевищувати 40 тис?
-
Пока мы думаем, они творят.🧚🦄
-
-
Я думаю ті хто вже подався в червні або раніше воно не має значення
-
Цікаво, чи впливає це на тих, хто подався в червні? В мене є профіль в ЕЕ, офіцер надіслала е-мейл моєму роботодавцю 28 жовтня, поки заявка без змін, номінації немає. Останні три цифри 435. Але ж уже не видалиш той профіль ЕЕ із заявки, якщо вона вже у розгляді 🤔
-
Я мала у Торонто, і паралельно записалась у Едмонтоні. Так що можете мати у двох містах одночасно А потім вже собі скасуєте якесь