PR CUAET
-
Всі ці пригоди тільки підтверджують що з Україною не хочу мати нічого спільного
-
🍂 Quebec Skilled Worker Program (PSTQ): Що важливого, Умови, Документи, Переваги, повний Список NOCs, Покрокова подача 🍂 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, розгляд основних імміграційних програм 🍂 Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂 Зміни в Alberta Advantage Immigration Program: ЕОІ : що треба знати і до чого готуватися? (Текст в описі під reels) 🍂 Alberta Rural Renewal Stream: тезово про програму : переваги & недоліки ; вимоги & документи ; покроковий процес подачі від А до Я ; на що звернути увагу. 🍂Як отримати статус постійного резидента в Канаді для self-employed осіб 🍂 Самостійна подача на ПР: як оцінити свої шанси і з чого починати 🍂 Імміграція до Британської Колумбії: Програми, Переваги та Недоліки 🍂ТОП-10 міфів про Express Entry (Текст в описі під відео) 🍂Квебек запроваджує мораторій на ключові імміграційні програми (Текст під відео) 🍂 Імміграція в Онтаріо: Переваги, Недоліки і Програми
-
Почему выходит вот такое сообщение я уже сижу больше часа точно выбираю разные слоты которые вроде бы как доступны даже уже на март на апрель уже щелкал все равно пишут вот это вот история
-
Дякую!
-
Я вчора знайшла вільну дату аж у березні, сьогодні люди почали скасовувати то я перше злапала на січень, а потім вже й на грудень. Також дуже багато було ніби вільних а потім писало що цей проміжок часу зайнятий. Я фотографувала кількість слотів у місяці, повністю виходила з браузера, і наново заходила. Де бачила потім по фотографії що кількість слотів збільшилась, там заходила. І вдалось змінити, перше на 21.01 потім 15.01 і втретє на 18.12. Але втретє то тут жінка написала що відмовляється 18.12 від слотів, і так ми злапали
-
Можно ли сделать паспорт в Оттаве например а потом выслать почтой его на эдмонтон?
-
Я вчора знайшла вільну дату аж у березні, сьогодні люди почали скасовувати то я перше злапала на січень, а потім вже й на грудень. Також дуже багато було ніби вільних а потім писало що цей проміжок часу зайнятий. Я фотографувала кількість слотів у місяці, повністю виходила з браузера, і наново заходила. Де бачила потім по фотографії що кількість слотів збільшилась, там заходила. І вдалось змінити, перше на 21.01 потім 15.01 і втретє на 18.12. Але втретє то тут жінка написала що відмовляється 18.12 від слотів, і так ми злапали