PR CUAET
-
Та я за місяць два думаю що подамся на пр) Вже майже всі документи зібрав) Подаватись якраз думаю по onip
-
Наскільки я знаю не потребує. Я якраз зараз по цьому ноку подаюся на lmia для клієнта роботодавця тому десь за місяць-два буду знати точно 😅🫣
-
Зрозуміло, дякую за відповідь:)
-
Тому якщо цікавить пожити в Канаді 3-5 років то це непоганий варіант проте якщо цікавить в першу чергу міграція я б не надіявся на Онтаріо
-
Відповідно можливості переїхати в іншу провінцію на цей момент також вже не буде і на федеральні програми буде також тільки тяжче податись через вік
-
Якщо роботодавець буде готовий зробити для чоловіка lmia тоді чоловік зможе питатися на закритий дозвіл на роботу. Проте закритий дозвіл на роботу означає що чоловік зможе працювати лише на дану роботодавця лише на даній посаді і лише за дану зарплату
-
Якщо можна тоді ще одне питання: Noc 22301 - mechanical engineering technologist and technical потребує наявність якихось ліцензій чи сертифікатів? Те що я знайшов то ні, але хотів би уточнити)
-
Така можливість дійсно є. Проте в нас немає жодної можливості це прогнозувати. Єдине що можемо дивитися - це ретроспективно на інформацію яка є за останній рік.
-
Але можливість того, що цей нок виберуть все ж таки є, як ви раніше писали про якісь загальні відбірки? Тобто можна податись, а потім продовжити дозвіл на роботу вже під конкретного роботодавця, якщо справа буде ще на розгляді?
-
А все вибачаюсь, зрозумів напрямок🤣🤣 Подумав вище це 4,5 і тд Сорі:)
-
Це вижче. 1 і 2 більше чим 3)
-
Тір 3 або вище це 0, 1, 2, 3
-
В мене нажаль зараз 8/10 консультацій Українцям в Онтаріо закінчуються переїздом в Альберті, або якщо час піджимає в Манітобу
-
Як я зрозумів ви написали можуть подаватись ті у кого тір 3 і вище. А є вибірки по тір 2. А це нижче
-
Саме так, в чому питання?
-
Фантастіка😂🥹
-
Нажаль так
-
Ну от я в кожній вибірці дивився що там представлені обидва цих ноки. Але це тір 2
-
Просто виходить що ми під програму підходим, але можем чекати Бог знає скільки?
-
Але там також тільки певні НОК беруть, не всіх
12 Jan 2024, 17:45
32502/466049
5 minutes ago