PR CUAET
-
Ще ні
-
Скажіть, будь ласка, ось я вже дві години сиджу, переглядаю всі дати від грудня до квітня. Вільні слоти є, я їх вибираю, намагаюся підтвердити, але постійно пише, що дата вже зайнята. В чому може бути проблема? Це у мене системний збій, чи всі зараз стикаються з такою ж проблемою, чи тільки я?
-
Підкажіть будь ласка за яке число видають AOR на сьогоднішній день?
-
В них система підвисла скоріш за все, не витримала. Мої слоти що вчора взяла на кінець грудня тут також зараз світяться синім, але коли навмисно стала сама на свій час то пише те що й вам. Ще як варіант можливо слоти світяться синім якщо люди які забронювали певні дати і в даний момент знаходяться на сайті щоб змінити дату чи так як я просто зайшли подивитись, світяться але оскільки вони вони не скасовують його , то певний час і пише зайнятим. Іншого припущення не маю. Тому шанс зловити щось таки є, але тільки якщо хтось в даний момент скасував чи перезаписався на іншу дату
-
Бачу. Дякую. А як ви справлялись з тим що коли обираєш доступний слот і клікаєш ʼпідтвердитиʼ, пише що слот недоступний?
-
Дозвонилась сьогодні в IRCC. Якщо питання не стандартне , то нічим не можуть допомогти, не мають відповіді. Вказав мені email на який писати, а я кажу, що то автоматичний на не відповідають ( там так вказано). Вони мені - а, точно, туди не можна писати....Ну тоді заповніть форму на веб-сайті, я заповнювала - вона не сабмітиться. Ну спробуйте ще раз...А питання у мене має обмеження по термінам..
-
І так не працює теж
-
Работает . Я прям сейчас сижу перед компьютером и вижу свободные слоты на март . Попробуйте проверить как я говорю
-
Добрий день! Мені також потрібна довідка про несудимість з Польщі.
-
Вы должны хорошо проверить не осталась ли дата на какой то странице подсвечена черным. Например , я зашла в январь нажала на синюю дату, она оказалась занятой . Я перешла в март и снова выбрала синие даты , но они были все заняты , потому что я не отжала ту первую дату в январе (которая была занята) . Как только я ее отжала у меня получилось забронировать слот .
-
І довго ви обирали? Я вже слотів 100 переклікав. Жоден недоступний.