PR CUAET
-
Бачу. Дякую. А як ви справлялись з тим що коли обираєш доступний слот і клікаєш ʼпідтвердитиʼ, пише що слот недоступний?
-
Дозвонилась сьогодні в IRCC. Якщо питання не стандартне , то нічим не можуть допомогти, не мають відповіді. Вказав мені email на який писати, а я кажу, що то автоматичний на не відповідають ( там так вказано). Вони мені - а, точно, туди не можна писати....Ну тоді заповніть форму на веб-сайті, я заповнювала - вона не сабмітиться. Ну спробуйте ще раз...А питання у мене має обмеження по термінам..
-
І так не працює теж
-
Работает . Я прям сейчас сижу перед компьютером и вижу свободные слоты на март . Попробуйте проверить как я говорю
-
Добрий день! Мені також потрібна довідка про несудимість з Польщі.
-
Вы должны хорошо проверить не осталась ли дата на какой то странице подсвечена черным. Например , я зашла в январь нажала на синюю дату, она оказалась занятой . Я перешла в март и снова выбрала синие даты , но они были все заняты , потому что я не отжала ту первую дату в январе (которая была занята) . Как только я ее отжала у меня получилось забронировать слот .
-
І довго ви обирали? Я вже слотів 100 переклікав. Жоден недоступний.
-
Так і роблю але ніяк Дякую
-
Висить сайт, воно часто так викидає
-
Блин,я даже зайти не могу.Дальше проверки кодом не проходит (уже пробовала разные электронки и разные браузеры и ничего)
-
Так само,вже 3-тій день….не приходить код!!!