PR CUAET
-
Якщо можна тоді ще одне питання: Noc 22301 - mechanical engineering technologist and technical потребує наявність якихось ліцензій чи сертифікатів? Те що я знайшов то ні, але хотів би уточнити)
-
Така можливість дійсно є. Проте в нас немає жодної можливості це прогнозувати. Єдине що можемо дивитися - це ретроспективно на інформацію яка є за останній рік.
-
Але можливість того, що цей нок виберуть все ж таки є, як ви раніше писали про якісь загальні відбірки? Тобто можна податись, а потім продовжити дозвіл на роботу вже під конкретного роботодавця, якщо справа буде ще на розгляді?
-
А все вибачаюсь, зрозумів напрямок🤣🤣 Подумав вище це 4,5 і тд Сорі:)
-
Це вижче. 1 і 2 більше чим 3)
-
Тір 3 або вище це 0, 1, 2, 3
-
В мене нажаль зараз 8/10 консультацій Українцям в Онтаріо закінчуються переїздом в Альберті, або якщо час піджимає в Манітобу
-
Як я зрозумів ви написали можуть подаватись ті у кого тір 3 і вище. А є вибірки по тір 2. А це нижче
-
Саме так, в чому питання?
-
Фантастіка😂🥹
-
Нажаль так
-
Ну от я в кожній вибірці дивився що там представлені обидва цих ноки. Але це тір 2
-
Просто виходить що ми під програму підходим, але можем чекати Бог знає скільки?
-
Але там також тільки певні НОК беруть, не всіх
-
Та ні. Вона показувала свій екран на консультації і саме провінційну програму
-
Для Тір 4-5 є on-demand та skilled trades
-
Тір 3+ мається на увазі 3 або вище. Для цієї програми Тір 4-5 не підходять
-
Ідіть на ту сторінку по лінку вище, і через пошук по сторінці дивіться на вибірки по цьому НОК і по вимогам які були (бали та французька)
-
По факту за цей рік для різноробочих, трендів і тд прохідний десь біля 30, і від 350+ по ЕЕ ОІНП Для ІТ біля 60, і від 475+ по ЕЕ ОІНП Для французькомовних біля 30 або 250+ по ЕЕ ОІНП
-
І чому ТEER 3+? Я дивився про noc22212 або noc 22301 А це ТEER 2
12 Jan 2024, 17:45
32508/466296
4 minutes ago