PR CUAET
-
Дайте ссилку на реєстрацію
-
ви про що?
-
Так. На 2025 слотів наче вистачає. Проблемно просто зарезервувати.
-
До речі вчора по іншому треба було реєструватися а сьогодні того інтерфейсу вже нема, що знову по старому треба?
-
дивіться на сайті вашої діпломатичної установи, там цілий список, відрізняється трошки для різних дип установ
-
Є слоти зараз?
-
Зміг записатись на 26 березня. А які документи потрібні для подачі на новий паспорт? Існуючий паспорт та його копія + код з резерву? Чи ще щось потрібно?
-
Я через моно зробила вхід у дію, бо ніколи її немала 😅
-
До якої години можно так сидіти перед комп'ютером,у нічний час також можно,ці слоти шукати?Бо календар стоїть на листопаді і нічого іншого не видає.
-
Я через Дія підпис заходила
-
Я щось сьогодні взагалі потрапити на той сайт що вчора не можу, на старий мотив відправляє
-
Я коли створювала заявку то вибирала без оплати, тому і отримали запит на оплату, а якщо зразу з оплатою то думаю що не треба нічого відсилати або завантажувати.
-
Які потрібно документи для дитини,закордонний паспорт?
-
Написали вам
-
Я заходжу зараз на go.mfa.gov.ua, там така ж сама процедура що й була колись
-
Підкажіть будь ласка, ви через моно зробили електронний ключ чи вхід в дію? Бо дія є і моно є але в дії не вдається зробити електронний підпис через те що фото в системі вже застаріле і не впізнає мене , і як вихід треба переоформити документи🤪 але ж як раз це і намагаюсь зробити … якесь замкнене коло… як в ту електрону чергу потрапити тепер?