PR CUAET
-
О доречі якщо я слот на себе взяв то чи може дружина замість мене прийти? Паспорт сину будемо робити.
-
Така ж ситуація, вдалось на березень. Загалом все зайняло години 2-3 разом з розпізнаванням мого обличчя дією. А якщо ще додати резерв, то всіх годин 5
-
Півгодини клацання по слотам і вдалося записатися. Правда аж на квітень місяць.
-
Рік
-
Так, це воно
-
Дехто пошту міняє(нам вдалось на гмейл) Чоловіку як реєстрували то через годину прийшов(але майже весь час я натискала «надіслати ще раз») Мені код прийшов вже після третього заходу мабуть зранку одразу після чоловіка почала собі заходить а код прийшов тільки після 5ї вечору вже
-
Унікальний код є, значить система присвоїла тільки вам. Час ваш
-
Підкажіть будь ласка,це означає що я записалася,хоча листа на ємейл протягом двох хвилин так і не прийшло.
-
Спробуйте зловити ще один на сина, так пропустить, бо різні послуги і на різних людей, а потім скасуєте свій старий
-
Так я обрав що то для сина і дані його вводив.
-
если можете - то лучше новую, если справка не старше 6 месяцев то к ней 100% не будет воппосов
-
Треба було брати на сина, там є опція для батьків чи опікунів взяти не для себе а для дитини
-
Как вообще теперь эта система будет работать?Раньше открывали слоты в определенные дни на определенные даты,а теперь?
-
Ну що ж, буду клікати, бо пошта працює норм, я вже перевірила, це в них щось висить