PR CUAET
-
Ви маєте на увазі,що неважлива для дітей дата 31 березня,можна і пізніше,лише щоб паспорт був з хорошим строком і в батьків вже подовжений ворк перміт,правильно?
-
и еще вопрос. Там только пальчики возьмут или еще сфотографируют? Надо причёсываться?
-
Якщо це заміна на новий біометричний, то це виготовлення нового. п. 1 - оформлення
-
Я проходила собеседование, но очень давно и по другой программе иммиграции. Поверьте, общение с иммиграционным офицером было скорее похоже на допрос, чем на дружественную беседу. Так что, спасибо.. я уж лучше подожду .. да и сроки рассмотрения были другие. Полтора года до собеседования и полтора потом. ..устали ждать . .
-
Тобто це не те ,я дурна не те обрала,якщо мені треба приїхати податися?
-
Немає такого як поміняти, серія номер буде новим, отже виготовлення нового
-
Дякую. Просто заявником я являюся бо я реєстрував а отримувачем послуги син. Будемо пробувати.
-
Підкажіть будь ласка, може код для підтвердження свої електронної адреси прийти на почту yahoo?
-
Сегодня получили запрос на биометрию. Ждали с момента подачи 21 день аж. Записались на Понедельник. Апликейшен номер: Н000106*** Уже за 100 тыс. перевалили :( А этот номер один на семью дается? У нас у всех одинаковый. Семья 4 чел. И еще... мне на электронную почту ничего не пришло, запрос пришел моему консультанту. Это какой то косяк? Должно было и мне ведь прийти? В чем может быть проблема?
-
Підкажіть , будь ласка, може не дуже розумне питання але все однооооо…. Плутаюсь 😵💫 Я записуюсь зараз в консульство, щоб замовити біометричний закордонний паспорт України (так як в мене зараз звичайний) Тобто мені потрібно поміняти свій звичайний закордонний паспорт на біометричний. Яку послугу я повинна обрати? 1. Оформлення закордонного паспорта 2. Продовження строку дії закордонного паспорта
-
Свідоцтво про одруження хай дружина візьме і ваші копії документу, не мало б бути проблем , яка різниця хто привіз дитину