PR CUAET
-
ви дивіться скілси, а не назву ноку
-
ЧИ ПОТРБІНО ЗАВРЯТИ ДОВІДКУ З ДІЇ В КОНСУЛЬСТВІ? В загальному правильною процедурою IRCC вважає ту процедуру на якій наполягає країна яка видає довідку. В нашому випдаку Україна. За Українськими правилами, витяг з Дії НЕ є довідкою про не судимість, і правильна процедура буде на основі цього витягу зробити довідку у консульстві (процедура описана вище). Проте по факту вже убли клієнти, які отримали ПР в просто перекладеним витягом з Дії. Чи є це закономірністю, я не беруся сказати, але такий факт існує. Моя особиста рекомендація всім моїм клієнтам робити довідку з консульства на основі витягу, крім випдаків коли це не можливо зробити, або піджимають терміни (наприклад закінчується номінація чи робчий дозвіл). Навіть тоді я рекомендую зробити довідку з консультства і додати до заяви яка вже була подана з витягом з Дії.
-
Я б переглянув цю інформацію ще раз. NOC 63200 - Cooks Не попадає в in-demand, отже ви швидше за все розглядаєте Employer job offer Foreign worker stream Цього року людей з NOC 63200 ще не вибирали, тому по перше не відомо скільки треба набрати балів, по друге навіть якщо у вас 70 балів, вас би поки що за цей рік не вибрали. При тому не вибирали по жодному з стрімів, в тому числі ЕЕ стріми
-
Тобто можна перекласти повну довідку з дії? Не треба відправляти в консульство?
-
Ви не праві. Теоретично звісно по цій програмі можна податися з будь яким НОК TEER 3+ Проте по факту після останніх змін в жовтні 2022, ще не було жодної вибірки по цій програмі для всіх. Були виключно таргетовані вибірки по певних професіях. І бали там коливаються залежно від професії. Нарпиклад найбільше вибирали Ітшників, і в них прохідний коливається біля 60. По факту по програмі саме Employer job offer Foreign worker stream вибира.ть лише десь 10% НОК, тобто решта 90% професій, навіть якщо у вас будуть абсолютно максимальні бали, вас по факту за останні 12 місяців просто б не вибрали. Підстав вважати що це зміниться найближчим часом немає, хоча в загальному, Онтаріо може звісно почати робити загальні вибірки, якщо буде вважати це за потрібне, але оскільки в Онтаріо прибуває по кілька сот тисяч людей нових потенційних іміграцнтів щорічно, їм щоб закрити свою квоту в 20 тис (умовно) це не потрібно, вони собі можуть позволити вибирати тільки тих в кому вони зацікавлені.