PR CUAET
-
Я вообще не могу зайти ,объясните как все правильно делать,у меня просто открывается дiя и все ? А как дальше не могу разобрать
-
Нажаль, чітко писав два питання: Прохання допомогти: - чи є можливість продовжити наявні паспорти молодших дітей для того щоб отримати право на оформлення нових воркпермітів? - чи є можливість виготовлення нових паспортів у випадку коли наявні паспорти діють ще 2 роки? На обидва питання відповідь негативна: НІ .
-
Можете скинути скрін листа, звичайно без особистих даних?
-
Тогда не Ваш варик, делайте Дию
-
В Оттаве я только расписку писала на их бланке, что у меня только один паспорт есть еще.
-
Хто не може увійти, бо не приходить код - зробіть пошту на yahoo. Мені з першої ж спроби прийшов код годину тому
-
По идее в Украинском сделали бы пометку
-
Ви смішні)). Я це знаю. Питання в тому, що посольство відмовляється це робити. А їхати за 1500 км, платити кошти, і нічого не зробити, якось не дуже хочеться.
-
У мене взагалі не має українського банку
-
если у Вас есть ПриватБанк, или какой-другой банк который даёт возможность создать цифровую подпись (ЕЦП), или если она уже у Вас есть, то можно.
-
Проклацала всі слоти до травня, нема активних жодного. По ходу, тепер півроку чекати…
-
Задав питання: вкажіть правові засади що забороняють це. Чекаю на відповідь. Але схоже її не буде.