PR CUAET
-
Хто не може увійти, бо не приходить код - зробіть пошту на yahoo. Мені з першої ж спроби прийшов код годину тому
-
По идее в Украинском сделали бы пометку
-
Ви смішні)). Я це знаю. Питання в тому, що посольство відмовляється це робити. А їхати за 1500 км, платити кошти, і нічого не зробити, якось не дуже хочеться.
-
У мене взагалі не має українського банку
-
если у Вас есть ПриватБанк, или какой-другой банк который даёт возможность создать цифровую подпись (ЕЦП), или если она уже у Вас есть, то можно.
-
Проклацала всі слоти до травня, нема активних жодного. По ходу, тепер півроку чекати…
-
Задав питання: вкажіть правові засади що забороняють це. Чекаю на відповідь. Але схоже її не буде.
-
Я советую вам делать на компьютере, с телефона я тоже немного запуталась , кидало в Дию, а потом я не понимала что делать. Заходите по ссылке id.e-consul.gov.ua/. Там все интуитивно понятно, единственно, что я предварительно сделала , это активировала подпись в Дия. Зайдете по ссылке с компа, получите QR код, отсканируйте его телефоном , вас бросит в Дию, и потом пропустит на компьютере на сайт. По крайней мере так делала я.
-
Доброго вечора всім підкажіть будь ласка чи взагалі можна спіймати слот без дії і як це зробити
-
Можно. Просто нужно подтверждение, что у вас только один паспорт. Максимум можно 2 действующих.
-
А коли в них оновлення системи?з 44 чи 50 максимум «вільних слотів»-абсолютно все зайняте.
-
перезайдіть в аккаунт, було таке, вирішив шляхом перезавантаження