PR CUAET
-
Шановні, підскажіть будь ласка, куди тиснути щоб спробувати записатись на оформлення паспорту
-
Я наконец-то попала на сайт.Пришел этот чертов код.Но теперь видимо сайт глючит.Вижу много слотов,они голубого цвета,верно?но естественно "час зайнятий "...🤯
-
Паспорти по пошті не пересилають, тільки забирати самостійно
-
Не треба, приходите в порядку живої черги за 2 міс до закінчення паспорту (раніше не приймуть)
-
Після реєстрації через дію де шукати слоти?
-
Як з цим боротись ?
-
Оттава
-
Вам продовжать на 3 роки, якщо дозволить паспорт. Дитині тільки до кінця паспорта, ви написали що він дійсний до 26 року. Для того щоб у дитини було повні три роки VR потрібен новий паспорт
-
В 2024 в феврале выдали только на год рамкью. Как раз срок действия до февраля 2025.
-
А може 🤷♀️
-
По закону можна мати два паспорти. Подаватися на виготовлення нового можна і за 2 роки, і за 7. Консульство все видає. Тут майже всі в чаті робили або будуть робити другий паспорт, все ок
-
До листопада не потрібен запис -це мається на увазі паспорти, що були виготовлені до листопада можна забрати без попереднього запису? Дякую
-
Я перепрошую але не зовсім зрозуміла, нам батькам ворк перміт продовжать, а дитині ні,Чи якщо дитині не продовжать по паспорту то нам відмовлять?
-
Мабуть з Эдмонтона хтось знову бота запустив, слоти горять та вони вже усі зайняті…
-
Ждала ,и миллион раз отправляла "выслать код" Пришёл на outlook,на Gmail и yahoo нет
-
У меня лучший кейс но увы ) жду полгода
-
Доброго вечора, шановна група. Для себе слот зловила, фух. Для трьох дітей і чоловіка все по новому?
-
Я вимикала зайві і нічого не має
-
Дякую за інфо
-
Підкажіть будь ласка,чи є ще сенс ,сидіти і клацати на ці блакитні квадратики з часом,чи може ще хоч один випасти вільний,чи це марна справа.
12 Jan 2024, 17:45
325403/426734
about a minute ago