PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка,чи є ще сенс ,сидіти і клацати на ці блакитні квадратики з часом,чи може ще хоч один випасти вільний,чи це марна справа.
-
Скажите пожалуйста, если пишет что паспорт прибыл в Торонто 29 октября, это же нужно ехать самой забирать и нужна ли там предварительная запись?
-
Не раніше ніж за два місяці до дати закінчення строку дії паспорта (60 днів).
-
Ви обрали декілька слотів. Вимкніть зайві. Або знайдіть на сторінці кнопку ЗНЯТИ ВИБІР ВСІХ
-
Добрий день, шановні співвітчизники. Мешкаю у новій Шотландії. Звертаюсь до вас із питанням щодо продовження терміну дії паспорту, чи можна продовжити його за чотири місяці до закінчення ? У нас буде виіздна сесія . Чи вони не приймуть мене? Може хтось зустрічався з таким питанням?
-
Вибірки може і будуть, але номінації точно в наступному році
-
Підкажіть будь ласка ,як я можу зареєструвати українську картку на канадський номер?
-
Electric car owners in Alberta will be forced to pay an annual $200 electric vehicle tax starting as early as January 2025. The new tax will be applied when electric car owners register their vehicle and will be in addition to the current registration fee. This is in line with what drivers of a typical internal combustion engine vehicle will pay in fuel tax.
-
Не знаю за конверт, але з'явилось нововведення щодо укрпошти та замовлення там доставки саме закордонних паспортів за кордон особам які подавали документи в установах тільки за кордоном
-
На пошті купувати, кажіть має бути передплачений. На ньому в графі отримувач пишете свою адресу