PR CUAET
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
Україна дозволяє мати в наявності два одночасно діючих закордонних паспорти. Якщо у вас лиш один, ви можете на цій підставі податись на новий
-
Як довго чекати на код на пошту хтось знає?
-
У вас может быть два паспорта одновременно
-
Щоб подати на продовження WP треба мати діючий паспорт на період на який плануєте продовжувати чи робити щось нове. Нема паспорта, небуде документу. Від терміну дії паспорта залежать терміни дії майбутніх документів
-
Можливо в якомусь місяці не віджаті проміжки часу. Перевірте уважно
-
Я ввожу свій канадський номер, і мені пишуть ,що якась помилка я повинна спробувати ще раз
-
Якщо відмовляють то надають підставу відмови або причину чому ні. Варіант що маленька дитина дуже міняється на фото , тому паспорт один в 4 роки, думаю якщо це і є причина, то вона цілком адекватна
-
Цілий день просто не приходить код на електронну пошту, вже на яку тільки пошту не намагалася надіслати що з цим робити? Це просто сайт не тягне.. Чи я щось не так роблю
-
Они уже заняты , система виснет
-
Я гадаю що можна новий акк створити