PR CUAET
-
Ок, дикую
-
Дякую
-
@OstapBosak я звісно перепрошую але ви вводете в оману всіх по цій програмі. Бо як я зрозумівOINP(Ontario immigration nominee program) розділяється на порядка 11 напрямків, один з яких Employer job offer Foreign worker stream. І більшість людей запитують за цей напрямок. І по ньому вистачає і 30балів плюс мінус, і там немає обмежень по типу професії. Чи я в чомусь не правий?
-
2 рази. один раз як резидент,другий раз ,де на даний момент, бо у мене навіть в ворк перміті вверху писала адреса турецька, де я тимчасово проживала
-
Тим не менше. Проте якщо ми говоримо про AAIP AOS то вони в загальному дозволяють зміну посади і роботодавця, але за попереднім дозволом. Тому якщо пропонують підвищення, просіть новий job offer? шліть його вашому офіцеру, і за його/її погдженням можете міняти НОК
-
Саме так. Це довільна форма, просто щоб там були всі ці елементи (full-time, permanent, title, duties, compensation). Якщо це для OINP то при подачі роботодавцю також треба буде заповнити і підписати певну форму. Також вони мають мати достатньо доходів та Канадських працівників щоб кваліфікуватися, і від них можуть попросити документи які це підтверджують. Майте на увазі що OINP наразі по перше бальна (треба набрати достатньо балів щоб попасти в ту чи іншу вибірку), а по друге поки що по факту не загальна (тобто беруть тільки певні НОКи? які переважно ІТ, Медики, деякі трейди та деякі заводські роботи)
-
і як я пам'ятаю, то адресу вказували 2 рази,1 раз ,де проживала раніше,2 раз де проживала на момент подачі на візу
-
ви мали писати ту адресу,де жили на момент подання візи,якщо ви написали неправду то може аукнутися