PR CUAET
-
Всі слоти переклацав і на всих пише що проміжок часу вже зайнятий😍 кохана ненька😍😍😍
-
вибирайте нову дату не відміняючи старий слот, вам запропонує замінити
-
В декабре 2023 у меня было 000100***.
-
Написано наче - при наявності …..
-
Доречі на аутлук пошту прийшов мейл через хвилин 5
-
Ваші слоти скоріше за все не були активними в період доступності вільних слотів, щоб не було накладки, тому їдьте звісно, нововведення на вас не мали б вплинути
-
А ну бігом повиходили з сайта😂
-
Я вже писала вище, про це, не дуже хочу повторюватись. Людина із заброньованим слотом перебуває на сайті, тому її час може світитись та не бути доступним, а раптом вона зайшла скасувати чи поміняти дату
-
Усім привіт! Мене звати Марія, я вчитель англійської мови з 5 річним досвідом. Набираю до себе на заняття 2 учнів (провожу уроки по одинці та групами (2 учнів)). Готую до іспитів, допомагаю освоїти англійську мову з нуля, або покращити ваш рівень англійської мови. В мене є група з відгуками, де я підготувала людей до тестів CELPIP, IELTS Пишіть мені у особисті @mh30oc буду рада допомогти ✨ #реклама #celpip #English
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка,якщо слот зловила до 13 листопада на грудень,мене приймуть чи все онулюється?я вже і білети купила...
-
Ну в цілому якщо вже заброньовані слоти як воно пише то можна було б і не підсвічувати їх синім щоб я свій час не гаяв🙂↕️
-
Швидше по будівництву та медицині. Ось тут всі основні програми- liveinnovascotia.com/nova-scotia-nominee-program
-
Régie de l’assurance maladie du Québec (RAMQ) Кто заинтересован Отослать письмо своему депутату Есть готовое письмо вышлю каждому кто хочет участвовать Медицинское Покрытие заканчивается февраль 2025 Все украинцы могут оставаться без мед покрытия Это важно донести всем депутатам каждого района по Квебеку Поиск депутата: www.electionsquebec.qc.ca/cartes-electorales/circonscriptions-provinciales/