PR CUAET
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка,якщо слот зловила до 13 листопада на грудень,мене приймуть чи все онулюється?я вже і білети купила...
-
Ну в цілому якщо вже заброньовані слоти як воно пише то можна було б і не підсвічувати їх синім щоб я свій час не гаяв🙂↕️
-
Швидше по будівництву та медицині. Ось тут всі основні програми- liveinnovascotia.com/nova-scotia-nominee-program
-
Régie de l’assurance maladie du Québec (RAMQ) Кто заинтересован Отослать письмо своему депутату Есть готовое письмо вышлю каждому кто хочет участвовать Медицинское Покрытие заканчивается февраль 2025 Все украинцы могут оставаться без мед покрытия Это важно донести всем депутатам каждого района по Квебеку Поиск депутата: www.electionsquebec.qc.ca/cartes-electorales/circonscriptions-provinciales/
-
Ті хто чекає слоти, всерівно чекатиме до наступного масового відкриття нових слотів через пів року, але я так розумію що сайт вже не міняти еться і в такому режимі ви зможете заходити час від часу і бачити ту ж саму картину, то моя вам порада пробуйте дати які от-от на завтра чи найближчі два тижні світитимуться синім, бо люди наловили, а зараз почнеться то не відпустили з роботи, то змінились обставини, то ще щось і будуть скасовувати , але ж то наші люди( найкращі, бо завбачливі🤣), тому скасовуватимуть аж чуть не перед поїздкою. Ну хіба так
-
Дурних нема,люди вже радіють то му що є хоч якийсь слот у них,а тут ще поміняти,тим більше відмовитися
-
Послуги нотаріального перекладу документів для імміграції за стандартами IRCC Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім Онтаріо та Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
-
там наче не заявок, а 46000 людей
-
Друзі,скажіть будь ласка , а якщо я чоловікові передам свій слот? Хтось робив так? Мова про Едмонтон
-
Начеб-то так
-
Мені передавала, все було ок в Оттаві
-
вже замахали з тією надією🙂↕️
-
Якщо ви про код, то просто натискала багато разів. Якщо про запис, то підтвердження є тільки в особистому кабінеті на сайті.
-
Дякую