PR CUAET
-
Ті хто чекає слоти, всерівно чекатиме до наступного масового відкриття нових слотів через пів року, але я так розумію що сайт вже не міняти еться і в такому режимі ви зможете заходити час від часу і бачити ту ж саму картину, то моя вам порада пробуйте дати які от-от на завтра чи найближчі два тижні світитимуться синім, бо люди наловили, а зараз почнеться то не відпустили з роботи, то змінились обставини, то ще щось і будуть скасовувати , але ж то наші люди( найкращі, бо завбачливі🤣), тому скасовуватимуть аж чуть не перед поїздкою. Ну хіба так
-
Дурних нема,люди вже радіють то му що є хоч якийсь слот у них,а тут ще поміняти,тим більше відмовитися
-
Послуги нотаріального перекладу документів для імміграції за стандартами IRCC Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім Онтаріо та Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
-
там наче не заявок, а 46000 людей
-
Друзі,скажіть будь ласка , а якщо я чоловікові передам свій слот? Хтось робив так? Мова про Едмонтон
-
Начеб-то так
-
Мені передавала, все було ок в Оттаві
-
вже замахали з тією надією🙂↕️
-
Якщо ви про код, то просто натискала багато разів. Якщо про запис, то підтвердження є тільки в особистому кабінеті на сайті.
-
Дякую
-
Так перестануть світитись, вся надія вмре😂😂😂, а так хоч ...
-
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка, намагався зареєструватися після цих нововведень. На Gmail лист не приходив, зробив нову пошту на укрнеті - лист з кодом прийшов, але мого слота в кабінеті немає??? Що могло статися? Через нову пошту я новий користувач? Просто слот ловив три місяці и мав вже летіти в Оттава на наступному тижні....
-
не у всіх, але у 90% думаю буде таке рішення. Бо ті хто подаються не мають депорт ордерів, історії нелегального перебування в Канаді, та інших факторів за якими зазвичай люди подаються на цю програму. Відмовити важко буде, ми же маємо вже статистику 2023 - 85% апрув по КУАЄТ
-
Продлевать можно,если до окончания паспорта осталось 2 месяца.