PR CUAET
-
Можно мне , пожалуйста, готовое письмо
-
вірно
-
чоловік має мати при собі свідоцтво про шлюб
-
По старій системі так робили,а по новій,ну ви ж самі розумієте,ще ніхто не пробував
-
Вибачте незрозуміло навіщо вам був потрібен код і нова реєстрація якщо ви мали слот і квиток
-
Дякую за відповідь
-
Підкажіть будь ласка де можна дешево орендувати вантажівку із причепом на пару годин?
-
Ну как минимум Wealthsimple основана в 2014г а Cibc в 1961,
-
Хочу тоже присоединится к просьбе.Буду очень благодарна,если дадите знать если кто-то будет отказываться от слота на паспорт до 12 лет!)
-
Бажаю вам успіху, звісно візьміть пакет з доками з собою, але не особливо надійтесь, скоріш за все можуть відмовити, оскільки це все час, 20 хв на особу, а у вас 3 розумієте про що я, це не просто забрати конверт, дані треба внести в систему, тому навряд
-
t.me/prcuaet/19036/368652
-
Якщо хтось захоче відмовитися від слоту 12-16 років,дайте знати🙏
-
Он даже не показался как свободный)
-
так і буде, півтора місяця лишиться. в Едмонтоні мабуть можуть продовжити?
-
На Блурі їх точно не треба...завжди корок і жодного велосипедиста
-
Пробую вже дві години зареєструватись на слот на різні дати, вибираю вільні години але пише що дата вже зайнята? Це щось з сайтом? Можливо хтось пробував протягом 2-ох годин взяти слот в Торонто?
-
Дякую!
-
Так.
-
Тобто мені не потрібно зараз нічого робити - мій слот в повному порядку?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка , замовили DHL доставку відправили в консульство підтвердження про сплату , вони мають щось на це відповісти? Чи чекати тільки доставки ?
12 Jan 2024, 17:45
325544/427526
3 minutes ago