PR CUAET
-
Согласен мне тоже это интересно, потому что после закрепленого сообщений в этой группе про имигр. Консультантов немного страшно брать их услуги
-
Це стосується Генконсульства в Торонто.
-
Всі слоти, які бронювались в Оттаві, лишилися в силі. Про це є повідомлення на офіційній сторінці Посольства в фб. В новій системі їх не видно.
-
Якщо вашому чоловікові до 18 або після 60 думаю можете, принаймні спробуйте
-
Так це дуже класна ідея, ще зранку жінка написала що відмовляється від трьох слотів на 18 грудня, і реально я і ще двоє людей зразу їх злапали
-
СПАСИБО, я Вас понял!!!
-
📌 ЧОМУ НЕ ПРИХОДИТЬ КОД ПЕРЕВІРКИ В Е-ЧЕРГА🇺🇦🇨🇦 🔹 Оновлена електронна черга користується надзвичайно великим попитом 🔹 Через це алгоритми Gmail почали помилково визначати як спам електронні листи е-Черги з кодом перевірки електронної адреси користувача 🔹 Наразі наші листи навіть не потрапляють до теки "Спам", а просто відхиляються цим поштовим сервісом 🔹 Ми вже контактуємо з Google для зняття цієї проблеми 🔹 Для реєстрації прямо зараз в е-Черзі можна безперешкодно використовувати інші поштові сервіси (наприклад, Outlook, Yahoo Mail, ProtonMail, iCloud Mail, UkrNet тощо). Перепрошуємо за незручності та дякуємо за терпіння! 🔗 ПЕРШОДЖЕРЕЛО 🕯 Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб завжди залишатися в курсі подій. #КонсульствоКанада #КонсульськіПослуги #ЕлектроннаЧерга #UA_canada
-
Створіть нову пошту через outlook, дуже швидко приходить, мені мабуть з 3ьої спроби прийшло (здається у спам)
-
Така сама ситуація, пише що оберіть іншу дату🤦♀️
-
Прошу Вас, підкажіть БУДЬ ЛАСКА, або хто знає… У нашого малого сина закінчився старий паспорт (поки очікуємо на PR). Виготовили новий паспорт і одразу подали на Visitor Record. По Заявці на PR, ми ще не отримали ні AOR, ні тимчасовий номер. ПИТАННЯ: Чи треба зараз досилати в IRCC новий паспорт дитини (без візи і Visitor Record), через Веб-форму???