PR CUAET
-
Можна саму дію авторизувати через моно, але дія сьогодні в мене тупе цілий день
-
Я зайшла в дію через моно банк
-
Але нічого не виходе😤
-
Дякую)
-
В июне
-
Важливе оновлення щодо реєстрації в е-Черзі! • Оновлена електронна черга користується надзвичайно великим попитом • Через це алгоритми Gmail почали помилково визначати як спам електронні листи е-Черги з кодом перевірки електронної адреси користувача • Наразі наші листи навіть не потрапляють до теки "Спам", а просто відхиляються цим поштовим сервісом • Ми вже контактуємо з Google для зняття цієї проблеми • Для реєстрації прямо зараз в е-Черзі можна безперешкодно використовувати інші поштові сервіси (наприклад, Outlook, Yahoo Mail, ProtonMail, iCloud Mail, UkrNet тощо). Перепрошуємо за незручності та дякуємо за терпіння!
-
Я просто натиснула зареєструватися і вибрала варіант через Моно, все само підтягнулось
-
Добрий вечір. Підкажіть куди можна звернутися, з приводу що дітям ніяк не приходять документи на візу. Я вже 9 місяців знаходжуся в Канаді а дітей ніяк не можу забрати? Бо коли ми подавали по куает то мені з чоловіком прийшли документи, а дітям ні. Я приїхала до Канади і знову подали документи. Але пройшло вже 4 місяці а результату немає. Може хтось знає куди можна писати. Дякую за відповіді. Негативу не потрібно!
-
Підкажіть будьласка, якого числа ви подавали заявку і скільки балів було вам присвоєно?
-
У них там висне щось. Як завжди робили робили і недоробили
-
Вірю 😣😣😣. Але Наберіться терпіння, все має вийти