PR CUAET
-
В цих порталах треба завантажувати своє свідоцтво про народження?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, як завантажити на компʼютер заповнені форми IMM 0008, IMM 5406, IMM 5669, IMM 5562? Може втомилась, але зовсім не бачу варіантів як зберегти ці форми. Допоможіть 🙏
-
Ну как пойдет. Может и быстро
-
Але мені не дуже подобається, що на самій формі, де має бути підпис нотаріуса та імʼя, чомусь пусто. Це нормально чи не дуже, хтось знає?
-
Спасибо за ответ. Думала там уже раз два...и документы будут. Но получается что ждать потом ещё придётся... У меня у ребёнка виза по март месяц, я думала может уже ПР будет и без визы обойтись (((
-
Якщо відправляти документи на отримання довідки а Торонто , мені та чоловікові потрібно документи ставити в окремі конверти чи можна все в один
-
Ну это норм, раньше вместо порталов нужно было выехать с Канады и заехать.
-
Нотаріуси завіряють справжність підпису
-
Доброго вечора, чи ви вже отримали відповідь як отримати довідку з США?
-
Как у них все медленно и сложно ((((
-
Канада пост стандарт доставляє тиждень+ а наступний день це термінова доставка )
-
Портал 1 это письмо в котором просят подтвердить что в Канаде и отправить данные чтобы создали вам аккаунт . Портал 2 - вам присылают логин и пароль, вы заходите и прикладываете фото и ещё раз подтверждаете что в Канаде.
-
В хронології є
-
Яка таблиця ? Де її знайти ?
-
А, я тоді фігово порахував хд, угу ви праві, бачив в таблиці людині вже за 8 чи 9 число прийшло
-
Але хотілось би почути якщо хтось так робив🥹
-
Підкажіть, будь ласка, як підібрати NOC до посади. Дякую
-
Вересень
-
А что происходит на этапе портал 1 и 2 ?
-
Ну от для прикладу було 400 балів якщо дружина “non accompany”, отримав запрошення на номінацію, потім й саму номінацію, підтвердив її в ЕЕ кабінеті, додались 600 балів - стало 1000, змінив дружину на «accompany”, стало 975+- балів В наступну вибірку ти потрапив, ІТА прийшла бо 975 балів. Офіцер нормально відреагує спочатку OINP номінація була не разом з дружиною яка «accompany”? Як на мене виглядає як дійсна кльова махінація😅але не хотілось би отримати рефьюз🤣 краще якщо що на наступну вибірку потрапити🙈
12 Jan 2024, 17:45
3256/445548
about a minute ago