PR CUAET
-
Вірю 😣😣😣. Але Наберіться терпіння, все має вийти
-
Я змогла зайти на сайт, але я вже на квітні, кожну дату перепробувавши, пишуть, що цей час і дата вже зайняті.
-
Та ж сама біда Вже нервів не вистачає
-
Добрий вечір Підкажіть ,будь ласка, хто продовжував візітор для дитини. Форма 5708 Що краще писати у графі Have you previously applied to enter or remain in Canada? Бо на відео він давав відповідь ні, але ж фактично ми подавались на візи коли перший раз заїхали в Канаду. Дякую
-
Не пропускає !
-
Така ж історія другий день поспіль
-
Вони писали якщо в вас gmail, то там якась проблема, можна зробити електронну пошту yahoo , outlook але і з ними якась в них проблема. Ну як завжди. Я сьогодні цілий день намагаюся авторизуватися через дію, не дає, тупить. Думаю як завжди завісає бо багато людей намагається зайти
-
Це був ще той квест зареєструватися, тепер частина друга щоб впіймати слот...
-
Нижче написали, що виникла помилка Я теж вже хвилин 15 чекала
-
Який телефон вказувати ???
-
В мене теж не виходило вчора, сьогодні цілий день, три браузери, купа нових поштових скриньок створених, але ось тільки тільки як завантажили сам додаток Yahoo, тоді тільки прийшов код відразу. Але... що з того як вже немає вільних слотів , ніби показує що є вільні, клікаєш і пише "на жаль дата та час зайняті"...я не знаю, кожну дату клікала, без толку...від найближчої і аж до огогого..те саме вибиває
-
Чи хтось отримав слот через е-чергу? Стою в черзі з 9 грудня минулого року і тиша..на сайті пише ви в черзі і все