PR CUAET
-
В мене теж не виходило вчора, сьогодні цілий день, три браузери, купа нових поштових скриньок створених, але ось тільки тільки як завантажили сам додаток Yahoo, тоді тільки прийшов код відразу. Але... що з того як вже немає вільних слотів , ніби показує що є вільні, клікаєш і пише "на жаль дата та час зайняті"...я не знаю, кожну дату клікала, без толку...від найближчої і аж до огогого..те саме вибиває
-
Чи хтось отримав слот через е-чергу? Стою в черзі з 9 грудня минулого року і тиша..на сайті пише ви в черзі і все
-
Так, я перезаписалася на раніше. Сиділа 3 години, клацала по цім голубим слотам, а писало, що зайнято. Але якось впіймала. І впіймала той же час на який вже до цього багато разів нажимала і писало, що вже зайнято. Як воно працює- не зрозуміло. Можу сказати, що треба постійно провірити ті голубі слоти і десь може повезе🤷♀️. Але, хочу зазначити, що я зловила ще в обід в Торонто, коли відкрили Єдмонтон і почали скасовувати на Торонто
-
А натискали "надіслати ще раз"?) Бо мені відчуваю як поприходять ці коди 🙈
-
Так
-
Це напевно вже ні з якою не працює
-
Як??? І те що майже рік чекала нічого не дасть?? Де прочитати про нову систему??
-
В мене теж саме Вже дим з вух йде 😂
-
Та ж сама ситуація, намагаюсь отримати цей код вже 5 годин🤦♀️
-
Я створила нову електронну пошту - те саме, не йде дальше і коду немає🤯
-
Доречі, інформація для чоловіків у кого немає реєстрації у Резерв+, то буде важко забронювати слот через Дія підпис. У знайомого не вийшло, його система направила до ТЦК.