PR CUAET
-
Ну цього ж достатньо?
-
там тільки медогляд і рентген, кров не здають
-
Дякую
-
Ні треба поштою щоб був Ваш підпис
-
Дякую.
-
Роботодацю треба буде зазанчити ваші обов'язки у референс листі. Вони не дивляться на назву ноку, а лише на обов'язки.
-
Добрий день. Отримую кожен місяць " роздруківку" заробітної плати, де вказано, що я працюю cook. Відповідно номер NOK-63200. Чи можу я при подачі на ПР взяти у роботодавця відповідний документ, де будуть перераховані мої обов'язки і які будуть підпадати під NOK-65201-помічник кухаря, для того щоб знизити прохідний бал по англ. мові з 5 на 4. ? Як тоді визначить мій NOK офіцер, який буде розглядати справу ? Дякую.
-
Вибачте, велика дяка
-
Дякую
-
На сайті написано, що тільки поштою.
-
Підкажіть а можна відправити на електронну пошту консульства документи а не поштою, щоб отримати довідку про несудимість. Дякую
-
Дякую
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5468-criminal-record-check
-
А немає для Торонто. Дякую
-
Друзі у когось є таке ж саме тільки для Торонто . Нам дали в банку оплату банк драфт з отримувачем embassy of Ukraine . І відправляти можно в одному конверті трьох членів сімʼї ? Дякую
-
Так , обовʼязково
-
Для усіх треба проходити медогляд
-
Q&A (найчастіші питання) ЯК ОТРИМАТИ ДОВІДКУ ПРО НЕСУДИМІСТЬ З УКРАЇНИ. 1. Згенерувати довідку у ДІЇ, роздрукувати. 2. Заповнити, роздрукувати на підписати анкету, яку ви знайдете за посиланням Витребування документів з України (у т. ч. довідки про відсутність судимостей та довідки про водійське посвідчення) | Генеральне консульство України у м.Едмонтон (edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini) 3. Зробити копію 1їсторінки вашого закордонного паспорту 4. Зі всіма вищевказаними документами піти на пошту і там сплатити Консульський збір. Для цього необхідно спитати про Money Order/Bank Draft/Certified Bank Cheque payable to the Consulate General of Ukrain на 40 CAD. Оплатити Debit Card. 5. Купуєте 2 конверти по Канаді\ провінції, звичайні або експресс. 6. На конвертах вказуєте адреси відправлення та отримання. 7. Вищезазначені документи + конверт вкладаєте в 2й конверт відправляєте за адресою Unit 327, 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9 8. Інші варіанти отримання довідки - Витребування документів з України (у т. ч. довідки про відсутність судимостей та довідки про водійське посвідчення) | Генеральне консульство України у м.Едмонтон (edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini)
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
📺 Конференція 🚀 Від CUAET до ПР: Саскачеван 🇨🇦 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=L_kZhp3NxSs 📱📱 Telegram t.me/UA_Canada_Cuaet/816
12 Jan 2024, 17:45
32573/458310
5 minutes ago