PR CUAET
-
Ну старайтесь зайти і пробувати злапати, тому що процес довгий Слоти вже виставлені до кінця травня, і я так розумію що люди вже не можуть злапати дати
-
У мене Т4 за 2022 та 23 рік. Пейстаби починаючи з травня У роботодавця підтвердити всю інформацію яка була прописана в Reference Letter Запит був 29 жовтня
-
Всім привіт. А хіба в резерві можна оновлювати дані коли захочеш? Мені здається що там воно так працює - оновив дані один раз, і вони там собі залишаються Edit. Скрін не той додав
-
і? Так впишіть адресу консульства в якому здавали документи, мені це навіщо?
-
Я маю велику надію що ні, бо я не переживу це ще раз 😅😅 7 кіл аду і чотири реєстрації 😅
-
У вас какие документы запросил и когда?
-
Та я вже рік «попереду»😅
-
У мене він
-
Підкажіть,написано,що якщо слот не підтвердити в електронному кабінеті протягом 30 год,то він автоматично анульовується.Де шукати цей кабінет?
-
На yahoo не приходять також (
-
Ні) Більше не треба чекати. Програма зроблена студентами на коленке між парами , гроши вкрали , все що не вкрали заплатили студентам. Вони на перерві написали 4 кроки. Все) Поки я зловила слоти я нарахувала декілька дір в безпеці та мінімум три бага. Шедевр як завжди)
-
Я в шоці…дякую за відповідь!
-
Коли приходять але не на Гугл пошту
-
Дякую. Якщо я правильно розумію, там не можливо оновлювати дані просто так і коли захочеш. Оновив раз, і вони там залишаються.