PR CUAET
-
А там чи через дію підпис або електронний ключ треба зареєструватися. І потім треба вибрати країну , місто . А потім показує календар з доступними датам, але вони не доступні по факту 🤦🏻♀
-
У меня также
-
Ніяк код не приходить це у всіх так
-
А там куда?
-
Стасус изменился на Information Requested Муж напишет работодателю и уточнит получал ли он что-то
-
e-consul.gov.ua
-
Підкажіть будь ласка якщо новий мейл робити то всюди міняти
-
А хто бронював дати, на яке число були останні?
-
В мене до серпня Але поки консул приїде то не понятно шо буде…
-
Перепрошую,розумію, трохи не по темі, але не можу знайти відповідної гілки. Чи потрібно оформлювати дозвіл на перетин кордону для дітей від батька, якщо Батько в Канаді, а діти, наприклад, поїхали з матірʼю до України і повертаються назад до Канади?дякую
-
Може не надсилав, а можливо не продублював. Бо я спочатку побачила в себе лист для роботодавця, а потім перевірила почту роботодавця і там також був.
-
У нас, на щастя, була жива черга і вона встигла усіх прийняти.. але не знаю як буде цей раз
-
Жесть 😕
-
Це не так працює. CDIC страховка покриває тільки гроші на депозитах і чекінг/сейвінгс рахунках. Тому ні акції чи облігації не застраховані ні в CIBC ні в WealthSimple. Однак всі цінні папери і не тримаються на рахунках банків чи брокерів, вони взагалі то на депозитаріях знаходяться. Тому немає ризику банкрутства банку і втрати своїх активів.