PR CUAET
-
Жесть 😕
-
Це не так працює. CDIC страховка покриває тільки гроші на депозитах і чекінг/сейвінгс рахунках. Тому ні акції чи облігації не застраховані ні в CIBC ні в WealthSimple. Однак всі цінні папери і не тримаються на рахунках банків чи брокерів, вони взагалі то на депозитаріях знаходяться. Тому немає ризику банкрутства банку і втрати своїх активів.
-
Я тільки Торонто дивилась, і кожну дату перевіряла аж до березня, пише що 9айнято, хоча чим далі, тим більше "вільних", але не можна взяти дату
-
Хтось раніше кидав скрін переписки з консульством. Тобто їм можливо написати на емейл та отримати при цьому відповідь?
-
Як успіхи?
-
Через дію (я писала, що реєстрація в Дію через авторизацію в моно банк), натисніть на зайти через Дію і в мене показало опцію увійти в дію через моно банк
-
Немає за що)
-
-
Код підтвердження не приходить на пошту…. тільки в мене такі проблеми?
-
Спасибо Альона Володимирівна)
-
Шановні члени групи! У нас знову з’явилися “бізнесмени”, які позаброньовували слоти та продають. Прохання не купувати та не підтримувати такий бізнес. Якщо вам пропонують купити, будь ласка, кидайте адміністраторам посилання на цих людей. Дякую за увагу! Не зможуть продавати, ви зможете без проблем бронювати
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників. Всім гарного вечора!
-
Запитайте, зайвим не буде
-
Подскажите пожалуйста, взяла сегодня 2 слота на 2 детей сразу, но там можно было только указать какой документ для одного и я поставила для детей 12-16 лет, но второй слот у меня на младшего еще до 12 лет. Подряд время в один день. Понятно, что старший со мной поедет, а младшего документи примут? Что делать, писать письмо в консульство для разъяснения?