PR CUAET
-
Шановні члени групи! У нас знову з’явилися “бізнесмени”, які позаброньовували слоти та продають. Прохання не купувати та не підтримувати такий бізнес. Якщо вам пропонують купити, будь ласка, кидайте адміністраторам посилання на цих людей. Дякую за увагу! Не зможуть продавати, ви зможете без проблем бронювати
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників. Всім гарного вечора!
-
Запитайте, зайвим не буде
-
Подскажите пожалуйста, взяла сегодня 2 слота на 2 детей сразу, но там можно было только указать какой документ для одного и я поставила для детей 12-16 лет, но второй слот у меня на младшего еще до 12 лет. Подряд время в один день. Понятно, что старший со мной поедет, а младшего документи примут? Что делать, писать письмо в консульство для разъяснения?
-
Аналогічно
-
-
Мені здається я вже перевірила всі вільні години до травня,жодного вільного часу для запису хоча все світиться як доступно але як натискаєш- час вже зайнято, дуже дивно
-
150 порталів і підтверджень і всі вони черезжопні, слів не має
-
Також,не знаю о робити
-
Мабуть все висить
-
Понятно , будем писать работодателю
-
код підтвердження не приходить на пошту
-
Коли вже final decision, це значить що permanent resident в кишені чи майже?
-
А якщо його не має і не має укр номеру