PR CUAET
-
Запитайте, зайвим не буде
-
Подскажите пожалуйста, взяла сегодня 2 слота на 2 детей сразу, но там можно было только указать какой документ для одного и я поставила для детей 12-16 лет, но второй слот у меня на младшего еще до 12 лет. Подряд время в один день. Понятно, что старший со мной поедет, а младшего документи примут? Что делать, писать письмо в консульство для разъяснения?
-
Теж саме, з 6 вечора сиджу 🤬
-
Аналогічно
-
elizaveta.korotkova@issbc.org
-
І серед цього 100500 повідомлень «Поділіться враженнями та досвідом використання Дія.Підпису» 🗯️😤
-
Мені здається я вже перевірила всі вільні години до травня,жодного вільного часу для запису хоча все світиться як доступно але як натискаєш- час вже зайнято, дуже дивно
-
Ще може хто в курсі Зловила слот на паспорт А ще хочу довідку про несудимість взяти , можна за одним слотом на паспорт це зробити?
-
150 порталів і підтверджень і всі вони черезжопні, слів не має
-
Мені теж не приходить
-
Також,не знаю о робити
-
Мабуть все висить
-
Понятно , будем писать работодателю
-
код підтвердження не приходить на пошту
-
Коли вже final decision, це значить що permanent resident в кишені чи майже?
-
А якщо його не має і не має укр номеру
-
53 до 16 років паспорт, 172 від 16 років
-
Извините за беспокойство. 53 это понятно консульский сбор,а 172 это за сам паспорт?Верно? Т.е.все вместе 225 необходимо оплатить?
-
Закордонний паспорт і распечатка с трек номером
-
або може хтось знає, якшо не можеш зайти через gckey, чи є можливість його оновити якось? не приходить лист, якшо пишеш забув пароль
12 Jan 2024, 17:45
325816/458152
about a minute ago