PR CUAET
-
Привіт, Катя! Скажи, чи вдалось приєднати справу? у мене така сама проблема прийшов запит на біометрію , але не можу через gckey
-
Таке враження що Едмонтон запустили пізніше щоб ботів налаштувати😐
-
спробуйте укрнет, за 10 хвилин прийшов з 10 разу але у папку спам
-
Підкажіть будь ласка де реєструватися ?? Мені ось таке вибиває , я не знаю яку фотку треба та пароль Що це таке ? Чи я не тут ?
-
Те саме цілий вечір намагаюсь, та і вчора те саме
-
Все продано на старті
-
Також дві години сиджу і нічого 😡
-
Едмонтон багато синіх але нажимаєш пише зайнято.
-
Сто поролей а бронюють боти
-
Один і той самий час вже 2 години вільний коли нажимаєш пише зайнято.
-
Взагалі в консульстві Едмонтон все зависало дуже сильно та на пів року все зайнято чи як це розуміти. Все для людей..
-
Все,ясно.Спасибо за ответ.Думала что не правильно поняла на сайте и не увидела ещё сумму.
-
Не а
-
Добрий вечір! Запрошуємо вас відвідати наш семінар «Шляхи імміграції для громадян України (CUAET) у Канаді». Тематика обговорення: Федеральні та провінційні імміграційні програми Затребувані професії для імміграції Продовження дозволу на роботу Відповіді на запитання Зустріч відбудеться 18 листопада 2024 року (понеділок) з 17:00 до 19:00 в ISSofBC Welcome Centre: 2610 Victoria Drive, Vancouver, BC V5N 4L2, 2-й поверх, кімната 202. Семінар проводить ліцензований імміграційний консультант Віталій Гудковський. Для реєстрації, будь ласка, надішліть електронний лист на адресу elizaveta.korotkova@issbc.org і вкажіть: Якщо ви клієнт ISSofBC: ваше ім'я та прізвище. Якщо ви не є клієнтом ISSofBC: ваше ім'я та прізвище, імміграційний статус, UCI номер, дату народження, поштовий індекс, телефон та електронну адресу. З найкращими побажаннями, Єлизавета Elizaveta Korotkova Settlement Worker - Settlement Program
-
Мне через почту yahoo пришло
-
Добрий день! Запрошуємо вас відвідати наш семінар «Шляхи імміграції для громадян України (CUAET) у Канаді». Тематика обговорення: Федеральні та провінційні імміграційні програми Затребувані професії для імміграції Продовження дозволу на роботу Відповіді на запитання Зустріч відбудеться 18 листопада 2024 року (понеділок) з 17:00 до 19:00 в ISSofBC Welcome Centre: 2610 Victoria Drive, Vancouver, BC V5N 4L2, 2-й поверх, кімната 202. Семінар проводить ліцензований імміграційний консультант Віталій Гудковський @goodkovsky Для реєстрації, будь ласка, надішліть електронний лист на адресу elizaveta.korotkova@issbc.org і вкажіть: Якщо ви клієнт ISSofBC: ваше ім'я та прізвище. Якщо ви не є клієнтом ISSofBC: ваше ім'я та прізвище, імміграційний статус, UCI номер, дату народження, поштовий індекс, телефон та електронну адресу. З найкращими побажаннями, Єлизавета Elizaveta Korotkova Settlement Worker - Settlement Program
-
Скачайте додаток та створіть там
-
Я створила аутлук пошту і все рівно нічого не прийшло
-
Вони просто сканували QR чи дійсно перевіряли що адреса канадійська? Я тупанув і залишив свою прописку
-
Я вже маю 4 пошти і ні на одну не приходить код
12 Jan 2024, 17:45
325838/457138
2 minutes ago