PR CUAET
-
Добрий вечір! Запрошуємо вас відвідати наш семінар «Шляхи імміграції для громадян України (CUAET) у Канаді». Тематика обговорення: Федеральні та провінційні імміграційні програми Затребувані професії для імміграції Продовження дозволу на роботу Відповіді на запитання Зустріч відбудеться 18 листопада 2024 року (понеділок) з 17:00 до 19:00 в ISSofBC Welcome Centre: 2610 Victoria Drive, Vancouver, BC V5N 4L2, 2-й поверх, кімната 202. Семінар проводить ліцензований імміграційний консультант Віталій Гудковський. Для реєстрації, будь ласка, надішліть електронний лист на адресу [email protected] і вкажіть: Якщо ви клієнт ISSofBC: ваше ім'я та прізвище. Якщо ви не є клієнтом ISSofBC: ваше ім'я та прізвище, імміграційний статус, UCI номер, дату народження, поштовий індекс, телефон та електронну адресу. З найкращими побажаннями, Єлизавета Elizaveta Korotkova Settlement Worker - Settlement Program
-
Мне через почту yahoo пришло
-
Добрий день! Запрошуємо вас відвідати наш семінар «Шляхи імміграції для громадян України (CUAET) у Канаді». Тематика обговорення: Федеральні та провінційні імміграційні програми Затребувані професії для імміграції Продовження дозволу на роботу Відповіді на запитання Зустріч відбудеться 18 листопада 2024 року (понеділок) з 17:00 до 19:00 в ISSofBC Welcome Centre: 2610 Victoria Drive, Vancouver, BC V5N 4L2, 2-й поверх, кімната 202. Семінар проводить ліцензований імміграційний консультант Віталій Гудковський @goodkovsky Для реєстрації, будь ласка, надішліть електронний лист на адресу [email protected] і вкажіть: Якщо ви клієнт ISSofBC: ваше ім'я та прізвище. Якщо ви не є клієнтом ISSofBC: ваше ім'я та прізвище, імміграційний статус, UCI номер, дату народження, поштовий індекс, телефон та електронну адресу. З найкращими побажаннями, Єлизавета Elizaveta Korotkova Settlement Worker - Settlement Program
-
Я створила аутлук пошту і все рівно нічого не прийшло
-
Спробуйте створити іншу пошту. Яху, укрнет
-
Так