PR CUAET
-
пройти, если надумаете вернуться,могут не пустить так как вы нарушили миграц законодательство. во-2, если у вас будет метка в Канаде,то автоматом будет и в Великобритании, США, Новой Зеландии. в-3, не забудьте,что если вы получили син и ворк пермит, вам надо будет в 24 году подать налоговую декларацию
-
Добрый день! Я приехала в Канаду 16.07.23 на 3 недели. Получила ворк Пермит, но медосмотр не сдавала, сейчас подходит у концу 90 дней, нахожусь Европе, вопрос: пройти ли медосмотр, если виза и ворк Пермит до конца ноября 25г и я не знаю, поеду ли в Канаду до этой даты, как в будущем? Не сыграет ли это против , если будет необходимость подать на визу
-
в гілці в пошуку напишіть Польща. Люди ділилися досвідом
-
Скажіть будь ласка якщо я закінчив школу 9кл + коледж 4роки то у відповідності до канади який це рівень освіти?
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка чи в кого є конкретні контакти щоб зробити довідку про несумісність з Польщі. Це дуже проблематично ( Дякую.
-
Вибачте, скажіть будь ласка, чи можна перекласти повну довідку з ДІЇ про несудимість в Канаді у сертифікованого перекладача? Чи це не підходить для Федеральної програми?
-
Ні це по ЕЕ
-
Це після номінації такі сроки поза ЕЕ?
-
Самий швидкий результат в моїй практиці був 1 місяць, зараз в середньому від 4 до 9 місяців. Все залежить від офіцера, складності вашого файлу, а також чи не має розбіжностей у вашій аплікації
-
Я вже не практикую право в Україні більше 7 років і за цей час відбулось дуже багато змін, тому не можу відповісти що буде далі, проте добре що це цивільне правопорушення, для імміграції має значення саме кримінальне